Vil du gerne vide mere om aktier?

04 august 2018
Troels Nielsen
image

Interesserer du dig for aktier? Følger du med i udviklingen på Nasdaq, Dow Jones og nogle af de andre store børser rundt omkring i verden?

Så elsker du garanteret også at tale om aktier og finansielle markeder, med andre, som brænder lige så meget for emnet, som du selv gør.

I så fald er du heldig, for der findes faktisk et forum, som er skræddersyet til alle som elsker at tale og skrive om aktier.

Det forum hedder Aktieporteføljen.dk, og her kan du mødes online med næsten 50 000 personer, som brænder lige så meget for udviklingen på de finansielle markeder, som du selv gør. Det er dog ikke kun kurser og mulige porteføljer, som der snakkes om, men også politik, råvarepriser, valutakurser samt forskellige spændende markeder – kort sagt alt, hvad der har indvirkning på aktiekusernes udsving og udvikling.

Via forummets store facebookgruppe, kan du dele viden, artikler, gode tips og have en spændende dialog på et sagligt niveau. Du kan deltage uanset om du er almindelig privatperson, professionel investor, erhversperson, journlist, ung eller gammel, mand eller kvinde. Det eneste du behøver at have med er din interesse og passion for aktier.

Men hvad med aktieanalyser, spørger du nok nu, for aktier er nok spændende, men der ligger også en  masse grundig analyse bag køb og salg af de rigtige aktier.

Du har helt ret, analyser er vigtige, for handel med aktier er ikke som at gå på kasino, som du jo er helt klar over, og derfor finder du også nyttige aktieanalyser på siden.

Det næste du skal gøre for at blive en del af det spændende forum, er at skynde dig ind på siden, hvor du oppe i højre hjørne finder en stor blå knap med et direkte link til den store facebookgruppe.

Held og lykke med dine fremtidige investeringer.