Vil du gerne lære om online marketing?

Hjem » Vil du gerne lære om online marketing?

Interesserer du dig for online marketing?

Det håber jeg du gør, for online marketing er vejen frem, hvis du være synlig for dine kunder.

Men hvordan kommer du igang med at lære disciplinen, hvis du endnu ikke helt føler dig på hjemmebane.

Det korte svar er, at du bare skal tage et kursus, og så er den hjemme – eller hvad! For er kurser ikke bare noget med, at du sidder sammen med nogle andre personer og drikker kaffe og spiser kringle, imens der står en underviser og taler løs, og når dagen er gået så får du et kursusbevis uden egentlig at have lært ret meget, som du kan benytte i praksis. 

Joooo, sådan var det måske i gamle dage, men nu kan du tage dine favoritkurser på en onlineplatform, hvor du kan blive undervist, lige når du selv har lyst til det, og kurserne afsluttes med en prøve og efterfølgende certificering.

Og hvis, det samtidig er nogle af danmarks dygtigste eksperter, inden for online marketing, som underviser, ja så kan du vel nærmest ikke ønske mere.

Undervisningen består af videoer specielt tilpassede til emnet, og du kan selvfølgelig stille spørgsmål til underviseren, i løbet af i kurset. 

Med den nye platform kan du lære om blandt andet SEO, AdWords, Facebook, Google Analytics, content marketing etc. Kort sagt kan du blive en haj til online marketing, i dit helt eget tempo, og til sidst endda, stå med et gyldigt bevis, som verificerer at du kan dit kram. Det er lige til at skrive ind på dit CV.

Jamen, hvad med prisen tænker du, det må være dyrt når det er danmarks dygtigste eksperter som underviser?

Men ved du hvad – kurserne koster ikke spidsen af en jetjager, for der er ikke udgifter til dyre lokaler, transport for underviseren, lunken kaffe og daggammel kringle. Faktisk er priserne overraskende lave.

Lyder det godt- ja det gør det bestemt. Kom igang i dag.

 

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Scroll til toppen