Træt af at fedte med bilag – få en dygtig bogholder

Hjem » Træt af at fedte med bilag – få en dygtig bogholder

Har du en mindre virksomhed, eller er du måske selvstændig?

Så ved du, at der er mange ting at se til i løbet af en arbejdsdag – både ting, som du elsker at lave, og ting som du bare er nødt til at gøre, selvom det er tidskrævende, og ikke rigtigt interesserer dig.

Lad mig gætte – du elsker sikkert alt, som har med dine produkter eller ydelser at gøre? Og du syntes garanteret også, at det er sjovt at lave markedsføring og salg. Altså de discipliner, som får din virksomhed til at vokse, og giver sorte tal på bundlinjen.

Men så er der jo alt det andet, det administrative, som er vigtigt, men som du mest ser, som noget der skal overståes. Elsker du eksempelvis at lave momsregnskab, og holde styr på bilag til diverse fradrag?

Jeg kan næsten høre dig sige “neeeej det elsker jeg ikke at lave, but somebody got to do it“.

Men ved du hvad – i dag er din heldige dag, for nu kan du få hjælp af Bogholderiservice.dk, som har specialiseret sig i bogholderi og regnskab for mindre virksomheder. Bogholderiservice.dk er kort og godt din professionelle sparringspartner, som sørger for dit bogholderi, regnskab, lønadministration og  momsregnskab.

Du bestemmer selv om du blot vil have kompetent sparring, eller om Bogholderiservice.dk skal varetage hele funktionen for dig.

Desuden vil du opleve at firmaets konsulenter er eksperter i diverse moderne regnskabsprogrammer, som eksempelvis Dinero, Uniconta, Billy, e-conomic samt Microsoft Dynamics. 

Du giver en fast pris, hver måned, så du ved, hvad du har at forholde dig til,og du betaler ikke ekstra, hvis du har behov for lige at ringe for at få noget afklaret med en konsulent.

Bogholderiservice.dk, vil gerne bevare et langvarigt og godt forhold til dig om kunde, fordi du er tilfreds med samarbejdet. Derfor er der heller ikke nogen binding i deres aftaler.

Slip for administration og brug tiden på at tjene penge.

 

 

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Scroll til toppen