Start din egen webshop – sådan gør du!

04 august 2018
Anders Lundtang Hansen
image

Hvad skal der egentlig til for, at du kan starte din egen webshop? Vi giver dig nogle råd her.

Du har måske længe gået og overvejet, at du godt kunne tænke dig at have din egen webshop, hvor du sælger ud af nogle produkter eller tilbyder forskellige slags servicer.

Men som med så meget andet nyt er der mange ting, man skal have styr på og overveje, før man kaster sig ud i det, så man undgår begynderfejl og måske ender med at skulle langt tilbage i processen.

Derfor har vi lavet denne lille artikel, hvor vi kommer med nogle hurtige råd og en genial anbefaling, så du kan komme let og sikkert i gang med din webshop.

Som noget af det første skal du selvfølgelig have styr på, hvad dit sortiment dækker over. Hvis du allerede ejer et firma og har drevet det et stykke tid, så er du klart nok bevidst om dette, men hvis webshoppen er grobund for din virksomhed, så skal du klargøre for dig selv, hvad du specifikt sælger.

Det kan lyde som en selvfølge, men det er vigtigt at indeksere varelageret på webshoppen, så udvalget ikke stikker i alt for mange forskellige retninger, og kunden måske bliver forvirret.

Et godt tip er også at vælge en hjemmeside-adresse, den såkaldte URL, efter noget mundret og gerne kort, så brugerne lettere kan huske din webshop.

Sørg endvidere for, at det skrevne indhold på din hjemmeside er fængende, spændende og grammatisk korrekt, så det fremstår professionelt. Denne opgave får man tit dygtige tekstforfattere til at klare, og de kan også hjælpe dig med at sørge for, at kunderne kan finde dig, når de søger efter produkter, der relaterer sig til din webshop.

Så kommer der det trælse arbejde med at sætte en webshop op, som de færreste af os har forstand på, men frygt ej, for her kommer vores anbefaling: https://www.weebio.dk/

Hos dem får du en simpel skabelon til oprettelse af din webshop, som du nemt og letforståeligt kan skabe via dem, så du slipper for at få andre til at gøre det for dig.

Så har det aldrig været nemmere at starte sin egen webshop!