Søger du et kompetent patentbureau?

04 august 2018
Troels Nielsen
image

Kender du det at man taler om at have “patent på noget“?

Udtrykket benyttes i daglidags tale egentligt sådan lidt i flæng, men faktisk er et patent et udtryk for at en opfindelse kan beskyttes, så det kun er opfinderen, som må producere og tjene penge på opfindelsen – ihvertfald for et antal år.

Patenter har kæmpe betydning for mange store virkomheder, over hele verden, hver eneste dag. Tænk bare på eksempelvis software og elektronikvirksomheder, som hele tiden bruger store summer på produkudvikling.

Når virksomheden endeligt efter flere år kommer i mål med det nye produkt, så har de eneretten til at forhandle produktet, og det er jo rimeligt nok, eftersom de har investeret tid og penge i noget, som kommer en masse andre til gavn.

Det behøver dog ikke kun at være store virksomheder, som får patenter. Det kunne i princippet være dig selv, hvis du får en god ide som både er helt ny, adskiller sig væsentligt ud fra al kendt teknik på området, og endvidere er så godt beskrevet, at at den vil virke for en fagmand.

Det lyder måske lidt langhåret, men tænk bare på ham som opfandt isterningposerne. Det behøver ikke være så kompliceret.

Til gengæld kan det være kompliceret at opnå det ønskede patent, og det anbefales helt sikkert at du finder et kompetent og erfarent patentbureau, med masser af erfaring, til at hjælpe dig.

Et sådan bureau finder du på siden Eneret.dk, som er hjemmesiden for et patentbureau, som er eksperter i patenter inden for mekanik, software, apps og elektronik. De kan hjælpe dig fra A – Z både med det tekniske, samt den bagvedliggende jura.

Så uanset om du er en virksomhed eller privat opfinder, så kan bureauet hjælpe dig med den nødvendige rådgivning, som du behøver til at opnå de ønskede patenter.

God dag og god opfindelse.