Skab din webshop via Shopify webshops

16 august 2018
Anders Lundtang Hansen
image

Så blev det endelig tid til, at du turde åbne din egne online butik. 

Mange af os går med en indre iværksætter-drøm i maven, og netop i disse tider er det populært som aldrig før at starte sin egen virksomhed og se det vokse sig stort – også selvom man ikke har nogen praktisk baggrund selv med at drive egen virksomhed, om man så er 13 år eller 55 år gammel.

Det kan være, man er blevet træt af at være lønslave for en arbejdsgiver, hvor der ikke er udsigt til større profit eller lønforhøjelse. Man ønsker måske selv at være sin egen chef, bestemme lønnen og arbejdsrutinen, så det bliver nemmere for en selv at bestemme både arbejdstiderne og fritiden.

For selvom det kræver meget arbejde og en stor indsats at håndtere sin egen virksomhed, så kan det medføre en frihed, der kan lette ens dagligdag og gøre måske endda familielivet nemmere.

Du har derfor den gode idé og et sortiment af specielle varer, som du har en fornemmelse for, kan hitte ved online-køb hos et bestemt kundesegment. Og du har regnet dig frem til, at du ikke behøver fysiske butikslokaler, men blot et varelager til at sælge dine produkter fra.

Men hvad du måske har mindre erfaring til at regne dig frem til er, hvordan man laver en såkaldt webshop. 

Den skal vel kodes, tænker du, helt fra bunden, og det har du ikke erfaring med, og det koster sikkert kassen, og så skal du have hjælp, der kommer forsinket, hvis det eventuelt går ned, og det kan give negativt udslag på dit salg.

Heldigvis lever vi i et samfund, hvor man iværksætteri bliver påskønnet, og det altid er hjælp at hente. Via Eagle Media kan du få din helt egen webshop fra bunden med Shopify Webshop!

Det er så nemt som at klø sig et vist sted, hvor du kan designe din individuelle webshop, der også fungerer på de sociale medier, så du rigtig kan udbrede budskabet om din webshop.

Faktisk har det med Eagle Media aldrig været nemmere at få sin egen webshop, som løbende kan tilpasses og få hurtig og god service omkring.

Held og lykke med at realisere din webshop-drøm!