Sådan skaber du et bedre indeklima på dit kontor

11 marts 2022
Steffen Petersen

editorial

Mange mennesker tilbringer det meste af deres dag på et kontor. Det betyder, at indeklimaet på kontoret er meget vigtigt og det kan godt forværre produktiviteten, hvis indeklimaet er dårligt. Mange mennesker er ikke klar over dette og lader kontoret blive for varmt eller for koldt. Dette kan føre til en masse helbredsproblemer, såsom træthed og migræne.

Læs med i dette indlæg om, hvordan du får bugt med det dårlige indeklima på dit kontor.

 

erhvervsrengøring

 

1. Luft ud i løbet af dagen

Det er vigtigt, at du sørger for at lufte ud i løbet af dagen, imens du er på arbejde. Det er altid vigtigt at få luftet noget af den indelukket luft ud, og erstatte det med noget frisk og rent. Det kan lette trykket inde i rummet, og det kan give en dejlig friskhed til dine medarbejdere.

Det gælder kun om et par minutter, før du kan fornemme at rummet er blevet renset for dårligt indelukket luft.

 

2. Sæt rengøring i fokus

Hvis det er noget, der kan generere dårligt indeklima, så er det manglen på rengøring. Det kan skabe et indelukket og lugtende rum, der kan forværre produktivitet og dine medarbejderes helbred. Derfor kan du hyre erhvervsrengøring til kontoret, så der altid er pænt og rent.

Der findes professionelle virksomheder, der specialiserer sig i erhvervsrengøring. Det betyder, de ved hvad der skal til for at kunne gøre ordentlig rent hos dig. 

 

3. Ingen mad på kontoret

Hvis der er noget, der kan give dårligt lugt på kontoret, så er det diverse madvarer. Derfor er det vigtigt, at I på kontoret laver en fælles aftale om at nyde maden ude i et fællesområde.

Hvis folk spiser deres medbragte madpakker ind på kontoret, så kan luften hurtigt blive træls og komme til at lugte fælt, fordi folk spiser deres mad indenfor. Derfor skal du få kommunikeret ud, at det skal spises i frokostområdet.