Sådan kan du bruge en erhvervsadvokat

Hjem » Sådan kan du bruge en erhvervsadvokat

Mulighederne er mange, hvis du søger hjælp fra en advokat. Og heldigvis. Grundlæggende så kan en advokat hjælpe med de juridiske dele af den udfordring eller sag, du står med. Det kan naturligvis også være i et rådgivende øjemed, at hjælpen kan fås. Uanset hvad du måtte ønske hjælp til, så er det en fordel med en advokat, som har særlig erfaring med dit område. På den måde er du nemlig også sikker på, at du kan få specialiseret hjælp. 

Hvis du derfor søger hjælp til en sag, som har erhvervsmæssig karakter, så kan det være en idé at kontakte en erhvervsadvokat. Og heldigvis finder du mange kvalificerede erhvervsadvokater. 

Du kan bl.a. få hjælp til: 

Nogle af de områder, som denne type advokat kan hjælpe med er bl.a. arbejds- og ansættelsesret, virksomhedsoverdragelse, markedsførings- og konkurrenceret. Det kan også være, at du ønsker hjælp til en inkassosag, da en kunde ikke får betalt sin regning. Områderne kan være mange og disse er blot nogle af de punkter, en erhvervsadvokat kan hjælpe med. Den bedste idé vil derfor også være, at kontakte et advokathus, som kan hjælpe dig videre i netop din sag.

Holst, Advokat er et af de advokathuse, som har samlet en masse erhvervskompetencer under et tag. Der er derfor også rig mulighed for at få professionel hjælp, så du kan komme godt videre i den sag, du står med. Hos Holst, Advokater finder du intet mindre end 55 jurister, som alle værner om deres faglighed og den etik der er omkring deres fag. Du kommer derfor også i trygge og professionelle hænder, når du vælger at kontakte dem. De har hovedkontor i Aarhus, og har desuden også en mindre afdeling i København. Hvis du derfor står og har brug for en erhvervsadvokat, så er der god grund til at kontakte Holst. 

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Scroll til toppen