Rent hjem og ren arbejdsplads

Hjem » Rent hjem og ren arbejdsplads

Forestil dig at komme hjem fra arbejde på en fredag, efter en lang arbejdsuge, og vide, at du ikke skal bruge din weekend på at gøre rent i hjemmet. Det er nemlig allerede ordnet. Derfor har du nu tid til at lege med dine børn, læse en bog, gå en tur i skoven, se en god film, bage en kage – lige, hvad du har lyst til – uden dårlig samvittighed. Hele huset dufter rent, og der er pænt og rydeligt. Derfor behøver du ikke at bruge din værdifulde fritid på rengøringen, og du kan nøjes med at slappe af og nyde din weekend.

Forestil dig så at komme på tilbage på arbejde efter en afslappet weekend, og kontoret er rent og skinnende. Der er hverken rod eller støv, som kan forstyrre din arbejdsrutine. Et rent kontor er lig med et rent sind, så på den måde kan du fokusere på at være produktiv og have overskud til ugens arbejde. Et rent kontor vil give overskud og glæde hos alle medarbejdere, hvilket skaber en bedre arbejdsplads at være på.

USM rengøring er et lokalt rengøringsfirma, der blandt andet tilbyder privat- og kontorrengøring i Næstved. De har flere års erfaring med rengøring både hos private og hos firmaer, og ønsker at gøre hverdagen lettere og mere overskudsagtig for deres kunder. Rengøringen foregår på kundens præmisser, og man er altid velkommen til at ringe eller skrive for en uforpligtende samtale om tider og priser. USM rengøring er det ultimative tilbud til dig, der ønsker en ren arbejdsplads med glade og produktive medarbejdere eller til dig, der ønsker mere tid og overskud i hverdagen og ikke gider at gå rundt med dårlig samvittighed over den ugentlige rengøring, der bare skal overstås. Rengøringen klarer aldrig sig selv, men sådan kommer det til at føle, hvis du hyrer USM rengøring.

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Scroll til toppen