Realiser iværksætter-drømmen

29 august 2018
Anders Lundtang Hansen
image

Det lader efterhånden til, at betegnelsen “arbejdsløs” ikke er noget, mange mennesker prædikerer sig med, og det er jo også forståeligt, men det skal også ses i relation til, at når mange mennesker ikke er tilknyttet en fast arbejdsplads, så er det fordi, de arbejder med et iværksætter-projekt.
Selv det arbejdende folks fritid bliver også spenderet på at få ført en drøm ud i livet, fremfor at begå sig med en hobby.

Det kan have at gøre med tidens selvrealiseringstendens, hvor man gerne vil bruge tiden i ens liv til at udnytte al den indre potentiale fuldt ud – og gerne på mange områder.

Andre folk leger derimod med en iværktsætterdrøm, der kan ses i forlængelse af et allerede eksisterende produkt eller service, fordi de føler, de gerne vil have en fod ind på markedet og etablere sig på et område, de føler sig gode til.

Nogle mennesker ønsker generelt bare at tilrettelægge deres egne arbejdsdage og være deres egen chef, så de ikke føler sig som et tandhjul i en anden persons firma.

Og så er der selvfølgelig dem, der mener, at de har opfundet noget helt nyt, opsiger deres arbejde, tager et lån og bruger hele opsparingen på at komme ud over de famøse stepper med deres iværksætter-idé.

Kunne man så bare bruge tiden på selve idéen med ens iværksætterplan hele tiden, men når man først begiver sig ud i feltet med at være iværksætter, opdager man, at der er så mange områder, ofte administrativt, man skal have styr på.

Hvordan afregner man moms med ens nyoprettede firma? Hvem skal lave min hjemmeside? Skal jeg have tilknyttet en webshop?

Det er blot et fåtal af de spørgsmål, der melder sig på banen med at være iværksætter.

Men fortvivl ej, for på MadsAndreasOlesen.dk får du tallige tips og blogindlæg omkring det at være iværksætter, som er baseret på erfaring, så du kan undgå de værste faldgrubber og finde den rette vej for dig.

Og så kan du tage kontakt dertil, hvis du har dine egne personlige spørgsmål, du ønsker svar på!