Pas på ikke at blive kvalt i boblefolie

27 august 2020
Anders Lundtang Hansen

At blive kvalt i boblefolie skal her ikke forstås i en overført betydning, at man har for meget af den slags, for det er et rigtig godt materiale at bruge til indpakning og beskytte ting med, store som små, når man især skal sende ting over længere eller kortere afstande.

Det er der skrevet en del artikler om, hvordan man pakker forskellige sager efter deres beskaffenhed på den bedste måde, så de er bedst beskyttet undervejs på rejsen, hvis den kan blive lidt bumpende, og man ikke selv er med til at transportere enheden.

Det vil vi lade dig om at søge frem til, for det her skal handle om det farlige ved at blive fanget konkret i boblefolie.

For det kan faktisk ske, selvom du måske så ville tro, at den her artikel ville handle om, at man skal sørge for at holde især små børn væk fra boblefolie, fordi de ikke har kendskab til materialet og kan styre deres motorik, så de lettere går i panik og ikke kan finde “vej ud” af boblefoliet.

Er den voksne så ikke nærværende, kan det gå helt galt.

Men det kan sådan set også ske for voksne, hvis man ikke er helt påpasselig med materialet, for så kan det komme bag på en, hvor snedigt det kan være til at fange en.

Boblefolie har selvfølgelig ikke en bevidsthed, men man kan måske føle det sådan, og så er det måske allerede for sent.

For hvis man for eksempel forsøger at bide stykker af det uden at bruge en saks, kommer det tæt på ens hoved, og har man flere lag af det, så kan det “klistre” sammen via statisk elektricitet, og de flere lag kan gøre, at man ikke ved, hvor mange lag der er at gøre godt med, og man kan ikke kradse sig ordentlig vej gennem dem ved munden på grund af luftboblerne.

Det kan lyde langt ude, men pas nu på dig selv, specielt hvis du er alene med det.