Med lederudvikling kan I få en stærkere ledergruppe

15 november 2021
Emilie Jacobsen

Det kræver en stærk ledelse at drive en virksomhed. Derfor er det også vigtigt, at I sørger for at være det stærkest mulige team, der gør det. I kan derfor ikke bare tro, at I ved alt. I skal blive ved med at lære og udvikle jer, så I kan skabe den bedst mulige virksomhed. 

For at blive ved med at udvikle jer som ledere er det en god ide, at I tager kurser i lederudvikling. Der kan du lære om forskellige måder at lede på, og I kan blive bedre rystet sammen som ledergruppe. Det vil derfor være oplagt for jer at gøre det. 

Leder du efter lederudvikling i København, kan du for eksempel se nærmere på Mads Austrup. Han er uddannet inden for erhvervspsykologi og lederudvikling og holder både foredrag og forløb om emnet. Han har arbejdet i flere store organisationer og virksomheder, inden han blev selvstændig konsulent. Læs mere om ham her

image

Lær at søge støtte hos hinanden 

Når du leder en virksomhed, er du ofte meget individuelt orienteret. Det kan derfor måske være svært for dig at søge hjælp eller støtte hos andre. Samtidig kan det dog være meget væsentligt for dig, at du gør det. Dermed kan I netop sikre, at I styrer virksomheden i den rigtige retning. 

Når I som ledergruppe tager et lederudviklingsforløb hos Mads Austrup, er noget af det første, I aftaler, hvordan I kan gøre gruppen til et trygt sted, hvor I kan dele jeres tanker, og hvor I kan søge støtte hos hinanden. Det er en kæmpe hjælp for jer i forhold til det videre forløb. 

Derudover lærer du også en masse andet om ledelse, for eksempel hvordan du kan bruge dine egne følelser, når du skal lede andre. Det kan ellers være svært for dig at gøre det, fordi du måske er bange for at blive for personlig i din ledelsesstil.