Lad din lokale revisor og bogholder hjælpe med virksomhedens regnskab

28 maj 2021
Astrid_Pedersen

Står du for at skulle starte din egen virksomhed op, er det smart at få hjælp til bogføring og revision. Det er nemlig de færreste virksomhedsejere, som synes, det er sjovt at bøvle med momsindberetning og årsregnskaber – i hvert fald ikke med mindre virksomhedens kerne område er regnskab.

Derfor er det en god idé at outsource denne opgave til de professionel. Og i den forbindelse bør du finde et revisions hus i nærheden af virksomheden.

Lad Raaby Revision ApS hjælpe dig med regnskab i Esbjerg

Hvis din virksomhed ligger i Esbjerg eller nærmeste omegn kan du med fordel vælge Raaby Revision ApS som dit revisions hus. Hos Raaby Revision ApS får du revisor bistand og rådgivning i øjenhøjde. Samtidig kan du få hjælp til alt hvad der vedrører bogføring og regnskab. Raaby Revision ApS hjælper med såvel de løbende bogførings opgaver som med balancering af dit regnskab.

Du kan også hos Raaby Revision ApS få hjælp i forbindelse med lønkørsel og inddrivelse af skyldige beløb samt udstedelse af påmindelser og rykkere til debitorer. Raaby Revision ApS yder gerne regnskabs og bogførings assistance uanset størrelsen på din virksomhed – og du betaler kun for de ydelser du har brug for.

Uanset om du har flere ansatte og afdelinger i din organisation eller om du driver en enkeltmands virksomhed kan Raaby Revision ApS give et fornuftigt tilbud på hjælp til regnskab og revision. Og du vil selvfølgelig altid kunne få en aftale om ekstra hjælp hvis din virksomheds behov skulle ændre sig.

Konsulentbistand hos Raaby Revision ApS

Foruden hjælp til økonomisk administration af din virksomhed kan du også hos Raaby Revision ApS få hjælp i forbindelse med dennes finansielle og skattemæssige dispositioner. Raaby Revision ApS yder professionel revisor hjælp til virksomheder i forbindelse med omstrukturering eller vækst tiltag, for eksempel outsourcing eller oprettelse af holding selskab. Læs mere på raabyrevision.dk.