Kursuslokaler og konferencecenter: Når mødet skal spille!

06 august 2020
Pia Nielsen
Kursuslokaler og konferencecenter: Når mødet skal spille!

Der er vel ingen grund til at holde mødet ud af huset? Eller hvad… Hvis du oplever de skønne kursuslokaler i Sønderborg, som byder på både moderne faciliteter og idyllisk natur, så kan det godt være, at du kommer på andre tanker…

Hvorfor vælge et kursuscenter?

Fordelen ved at afholde møder i et professionelt kursuscenter er, at du ikke alene får alle de moderne mødefaciliteter, du slipper også for at tænke på forplejning og overnatningsmuligheder. Og så giver et frisk pust fra andre omgivelser altid medarbejdere og kunder inspiration til konstruktive arbejdsidéer. 

Du skal vælge et kursuscenter til dit næste arrangement, fordi det signalerer professionalisme overfor kunderne og værdsættelse overfor dine medarbejdere – og så giver det dig tid og overskud til at tænke på det væsentlige fremfor logistikken og planlægningen. 

Find perfekte kursuslokaler i Sønderborg!

Sandbjerg Gods i Sønderborg er en skjult perle, der kombinerer historisk arkitektur med moderne faciliteter og enestående natur. Placeret med udsigt over smukke Alssund og nem adgang fra både motorvej, tog og fly er kursuslokaler i Sønderborg et godt valg, når medarbejdere eller kunder fra flere steder i landet skal samles. 

Du kan vælge fuld forplejning og overnatning side om side med fuldt udstyrede konferencelokaler og masser af fritidsaktiviteter. Sammensæt selv den ideelle pakke til næste firmaweekend eller køb en færdig mødepakke til en overkommelig pris pr. person. 

Sandbjerg Gods – med historisk vingesus

Det historiske gods kan spores helt tilbage til 1500-tallet… og med en lille udflugt ud til den idylliske ø Als overfor, vil du opleve en lighed i stil og farvevalg med det flotte Augustenborg Slot. Med sans for bevaring af det historiske og nutidens behov for komfort er Sandbjerg Gods en vellykket kombination af fortid og fremtid. 

Tøv ikke med at booke Sandbjerg Gods til næste konference eller møde – det er et smukt, praktisk og enestående valg hele året rundt…