Hvorfor skal jeg købe en varmepumpe?

21 november 2021
Astrid_Pedersen

editorial

Måske har du hørt om de nye moderne varmepumper. Men hvorfor er det lige at det er så smart at skifte fyret ud med en varmepumpe?

Billigere opvarmning af boligen ved hjælp af en varmepumpe

En af hovedårsagerne til at erstatte det gamle fyr med en luft til vand varmepumpe i stedet for et nyt et af slagsen er økonomien. En varmepumpe er måske lidt pebret i etableringsomkostninger – men den har hurtigt tjent sig selv ind.

Med en luft til vand varmepumpe som erstatning for det slidte fyr kan du nemlig hurtigt spare over halvdelen af dine samlede årlige udgifter til opvarmning af dit og din families hus. Og så kan det pludselig godt svare sig at vælge en varmepumpe.

image

Grønnere og mere klimavenlig varme med en varmepumpe

Den næste gode nyhed er at du med en varmepumpe gør dit i forbindelse med den grønne omstilling. Den høje energi effektivitet betyder nemlig ikke blot lavere pris på din varme når du benytter en luft til vand varmepumpe. Det betyder også et lavere forbrug, og dermed et reduceret klima aftryk.

Din husstand bliver, med andre ord, grønnere og mere klima venlig når I vælger en varmepumpe. Og så kan I godt varme huset grundigt op med god samvittighed.

Få den rette hjælp til udvælgelse af varmepumpe

Hvis dit mål om lavere forbrug og en minimeret varmeregning skal opfyldes kræver det at din nye luft til vand varmepumpe kan levere varen.

En luft til vand varmepumpe skal som minimum kunne levere opvarmet cirkulationsvand og brugsvand i samme omfang som det gamle fyr. Derfor handler det om at vælge den rette varmepumpe fra begyndelse. Og til dette formål kan du med stor fordel opsøge professionel hjælp hos det københavnske VVS firma Amalo.

Klik ind på Amalo.dk og læs mere om hvordan virksomheden kan hjælpe dig.