Hvor skal vi arbejde i dag?

Hjem » Hvor skal vi arbejde i dag?

Denne artikel skal ikke handle om, hvordan du skaffer dig et arbejde, eller hvordan du vælger uddannelsesretning med henblik på, hvordan du uddanner dig i retning af det perfekte arbejde, som du kunne tænke dig at bruge din resterende tilværelse på.

Artiklen her skal ses som inspiration til, hvordan det moderne, arbejdende menneske ikke altid er låst fast i det samme konsistente positioner og vante bygninger, fordi arbejdet foregår på farten med teknologien i hånden.

Det kunne for eksempel gælde en opgradering af den omrejsende sælger, der tager ud og præsenterer firmaet og forsøger at indgå aftaler med samarbejdspartnere med henblik på større profit på bundlinjen.

Men samarbejdspartnere har ikke altid store jakkesæt på og er tilknyttede store kontorbygninger. Det kan jo være, der er tale om en entrepreneur, der selv tit er på farten og kun lige til nøds har sagt “ja” til et hurtigt møde – som i sidste ende kan være skelsættende for dit firma.

Men hvor skal man så mødes uden at gå på kompromis med de faciliteter, vi kender det fra ordnede forhold, hvor der mulighed for internet, opdækning med kaffe og muligheder for at lave præsentationer?

Det er her, vi henviser til firmaet Sp8ces, der i sin enkelthed går ud på, at de har tilknyttede mange kontorbygninger landet over, som det er muligt for det arbejdende menneske af forskellige årsager at benytte.

Det kan være til et par timers arbejde i magelige kontoromgivelser eller til det nævnte møde, vi snakkede om tidligere.

Så køber du dig et medlemskab hos dem, hvorefter du kan booke dig ind i de ledige kontorlokaler, som Sp8ces stiller til rådighed over det danske land.

På den måde oplever du kontorfaciliteter for den travle arbejdsmand, du er, så du ikke partout behøver være knyttet til den samme kontorbygning i én bygning herhjemme, men du kan shoppe rundt og altid regne med god service.

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Scroll til toppen