Hvor meget kan erhvervsrengøring egentlig klare?

06 januar 2020
Anders Lundtang Hansen

Et konkret eksempel kunne være, at man har et stort firma på Midtsjælland, hvorfor man har brug for Erhvervsrengøring i Næstved, hvor ens firma nærmere specifikt holder til.

Men man har virkelig et stort firma, som i: det har mange lokaler, rum, fjernlagre, en butik, modtagelsesområde, kunde-område med videre, og der kan godt komme til at blive svinet en del igennem på voldsomme måder på specielt lageret, mens kundemodtagelsen skal gøres meget anderledes ren og gerne se endnu mere funklende ren ud.

Nogle steder skal man bruge meget minimalt og grundigt værktøj til at gøre rent, mens man andre steder skal bruge nogle grove rengøringsartikler, der virkelig kan være med til at fjerne genstridige pletter.

Firmaet her har ikke selv mulighed for at kunne nå den slags, da der ingen medarbejdere der har den fornødne tid eller mulighed for at gøre det – og så er de jo heller ikke rengøringseksperter og ved, hvordan man gør bedst muligt rent på de forskellige områder.

Problemet er blot, at selv hvis rengøringen bliver forsømt på nogle områder i blot et par dage, så kan det tydeligt ses, og hvis ikke indtrykket alene var nok til, at man havde lyst til at få gjort stedet rent, så obstruerer det også stille og roligt de andre medarbejderes arbejde.

Og så har vi slet ikke talt om det hygiejniske i det, da man skal have en ren og pæn arbejdsplads for at kunne fungere sådan et sted.

Derfor kan det virkelig bedst svare sig at høre den slags udefra, der har god forstand på at gøre mange forskellige områder og overflader rene.

De kan jo gøre stedet rent, når man ikke selv er på arbejde, så man kan møde ind på en skinnende flot arbejdsplads.

Men hvem kan så gøre det?

Det kan SR-multiservice.dk, selvfølgelig!

Så dem skal du vælge hver gang.