Hvad er laserskæring?

Hjem » Hvad er laserskæring?

Laserskæring er en teknologi, hvor en laser anvendes til at skære materialer. Laserskæring bruges typisk i forbindelse med industriel produktion, men efterhånden som maskinerne er blevet mindre og mere handy, har teknologien også fundet vej til skoler og uddannelses institutioner samt mindre virksomheder og privat personer, som bruger laserskæring i hobby øjemed.

Laserskæring fungere derved, at outputtet fra en laser med høj effekt styres – for eksempel via computer – gennem materialet for at opnå den ønskede udskæring. Den fokuserede laser stråle rettes mod emnet, som enten fordamper væk, brænder, smelter eller blæses væk af en gas stråle, og efterlader en kant med en særdeles smuk og ensartet overflade finish. Laserskæring er en særdeles præcis metode til dette formål, og anvendes således på alle niveauer.

Hvem er Skovtex?

Skovtex er total leverandør inden for alt, hvad der handler om symaskiner, broderi maskiner, skæremaskiner, strip cutter, pels og præge maskiner, dampanlæg, strygeborde og pakke maskiner. Kort sagt alskens maskineri til kreativ fremstilling af tekstiler med videre. Skovtex forhandler såvel brugt som nyt maskinel, og du kan således gøre et rigtigt godt kup i den online shop hos Skovtex, hvis du beskæftiger dig inden for håndarbejde – enten på professionelt plan eller som hobby.

Hvorfor skal jeg købe maskine til laserskæring hos Skovtex?

Skovtex har en meget stor ekspertise inden for områder så som laserskæring og gravering. Derfor finder du udelukkende de bedste og mest anvendelige maskiner til laserskæring hos Skovtex, uanset dine behov og ønsker. Hos Skovtex finder du maskiner til laserskæring inden for kategorierne CO2 laser, fiber laser til udskæring af metal emner, laser til broderi, samt professionelle laser og præger maskiner. Du kan altid få gode råd og professionel vejledning til hvilken form for laserskærer du bør vælge.

Læs mere om laserskæring, og kontakt Skovtex, på https://skovtex.dk/ 

 

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Scroll til toppen