Hjælp til startup

04 august 2018
Anders Lundtang Hansen
image

Uha, kan du mærke spændingen i maven?

Du har længe gået og luret med en god idé i hovedet, der, omend den måske ikke vil revolutionere markedet, som vi kender det, vil den i hvert fald opfylde et hidtil uset behov – og du kan være den første til at gøre den skelsættende forandring, blive rig og berømt og…

Ja, vi slår lige koldt i blodet og spoler tilbage ved den spænding i maven hos dig, der opstod ved, at du nu har taget den endelige beslutning og at føre din iværksætter-drøm ud i livet, tærret på opsparingen til sidste mønt og måske sat alting på standby for at udleve din idé.

Men hvad gør du så nu? Du står på tærsklen til at opsige dit eksisterende job for at kaste dig ud i totalt ukendt vand med at etablere et firma. Du har jo idéen, men hvad med alt det praktiske omkring den idé, der også følger med og skal søsættes i den forbindelse?

Du står måske alene med det hele og er nu i en presset situation, hvor der ikke er nogen vej tilbage, og du ved ikke, hvad du skal gøre for at komme videre.

Du behøver dog ingenlunde at stå alene, for her kommer startupcentral.dk dig til undsætning med den hjælp, du både behøvede, og den, du ikke vidste, du havde brug for.

For hvorfor begå de samme fodfejl, som så mange andre mennesker har oplevet før dig? Og hvorfor gå ned med flaget på grund af praktiske, uundgåelige foranstaltninger?

Startupcentral.dk kan hjælpe på mange forskellige fronter fra den indledende idéfase, hvor du måske har brug for lidt sparring med dit projekt for at få det helt skarpvinklet og finpudset, til det at få råd og vejledning fra professionelle på området, der ved, hvordan det aspekt fungerer.

Kom ud over stepperne med din idé – og gør det godt fra start med Startupcentral.dk.