Gulvafslibning: Få den bedste pris

20 april 2020
camilla_skoett

Er du træt af udseendet på dine trægulve, har du som udgangpunkt to valgmuligheder: Du kan skifte det, eller du kan slibe det. Sidstnævnte løsning er klart den billigste – og det er både hurtigt og let.

Har du et trægulv, der har set bedre dage? Hvor ridser, hakker, pletter, misfarvninger og ujævnheder skæmmer det ellers charmerende udseende? Eller hvor en lakering med høj glans har givet gulvet et helt andet udseende, end du bryder dig om? Fortvivl ikke – det er ikke nødvendigt med en udskiftning. Som regel kan du nøjes med en gulvafhøvling eller en gulvafslibning.

Vi har spurgt en professionel gulvsliber, hvad du skal gøre, når du skal finde det bedste tilbud på renovering af trægulve. 

Sådan får du den bedste pris på gulvafslibning

Som det første inden du indhenter tilbud på renovering af dit trægulv, skal du sætte dig ind i, om det er en gulvafhøvling eller en gulvafslibning, du har brug for. Den ene proces er mere omfattende end den anden, og derfor er der naturligvis også forskel på prisen. 

Som det næste skal du udregne antallet af kvadratmeter, der skal slibes, så gulvfirmaet har et udgangspunkt for beregningen af prisen.

Som det sidste skal du overveje, hvilken efterbehandling du ønsker, dit nyrenoverede trægulv skal have. Det er nemlig essentielt for prissætningen.

Når du har styr på alle tre aspekter af gulvafslibningen, kan du begynde at indhente priser. For at finde den bedst mulige pris, anbefaler vi, at du indhenter tre forskellige tilbud – på den måde har du noget at sammenligne med. Når du skal vælge, hvilket firma der skal stå for din gulvafslibning, skal du huske, at prisen ikke alene er afgørende; det er også et spørgsmål om kvalitet. Brug din mavefornemmelse, og indhent gerne referencer eller anmeldelser fra tidligere kunder, så du ved, hvad du kan forvente.