Gode tips i forbindelse med afholdelse af konference

11 marts 2022
Steffen Petersen

editorial

Konferencer er en god måde at formidle nye informationer på eller holde spændende foredrag om relevante problemstillinger indenfor alle typer af brancher. Hvis du står til at skulle planlægge en konference i samarbejde med din virksomhed eller en anden part, så skal du vide et par ting.

Vi har skrevet om nogle få vigtige ting, du skal huske, når du arrangerer en konference i dette indlæg.

 

konferencecenter

 

 

1. Sørg for, at du har nok talere og paneldeltagere.

Konferencer kan være dyre at deltage i, så du skal sørge for, at der er nok indhold til at holde deltagerne engagerede. Det betyder normalt, at der er et par hovedtalere samt paneler og breakout-sessions. Hvis du har svært ved at finde folk til at tale, kan du kontakte dit netværk eller bruge de sociale medier til at finde potentielle kandidater.

 

2. Planlæg tidspunktet og varigheden omhyggeligt

Konferencer kan vare fra en halv dag til flere dage, så det er vigtigt planlæg tid og varighed omhyggeligt. Du ønsker ikke, at folk skal føle sig pressede eller føle, at de spilder deres tid, men du ønsker heller ikke, at konferencen skal trække ud.

Derfor skal du planlægge og strukturere tiden ordentligt, så der kommer en god udbytte ud af det. Husk også at markedsføre for det i god tid, så alle får en chance for at deltage. Jo flere deltagere, jo bedre!

 

2. Vælg et sted, der er tilgængeligt

Du skal sørge for at begynde at kigge tidligt efter lokaler, som du kan holde konferencen i. Der er mange steder, du kan afholde din konference i. Dog kan det variere alt efter hvor mange I er. Du skal naturligvis finde noget, der kan huse alle deltagere, og som ikke udgør en brandfare situation.

Husk at besøge stederne i virkeligheden, så du kan se faciliteterne, før du skal afholde konferencen. Du skal vide, hvad du har af rådighed, når det kommer til kapacitet.