Gode råd til at finde en boligadvokat

08 februar 2022
Steffen Pedersen

editorial

Der mange gode grunde til at gøre brug af en boligadvokat, hvis man står overfor at skulle købe, sælge, eller bygge nyt hus. Der er mange juridiske faktorer involveret når det kommer til ejendomme og grunde, så medmindre man selv har en uddannelse indenfor området, eller har prøvet det mange gange før, bør man altid hyre en advokat der kan hjælpe dig med at forstå den juridiske del, samt beskytte dig fra at komme i en uønsket situation. Der findes mange advokater, men ikke alle har erfaring eller ekspertise inden for boligområdet, så derfor giver vi dig et par gode råd til at finde en boligadvokat.

image

Find en boligadvokat via dit netværk

Hvis du kender andre der enten har købt eller solgt, eller endda bygget et nyt hus, så er det et godt sted at begynde, da de med garanti har haft en boligadvokat involveret på den ene eller den anden måde. Det kan også være at du rent faktisk kender end boligadvokat, eller kender en der har forbindelse til en boligadvokat i form af en personlig relation. I dette tilfælde kan det ende med at være en stor fordel for dig ift. prisen, da en fælles ven kan være med til at en advokat gerne vil assistere på, for dig, nogle fordelagtige vilkår.

Find en boligadvokat ved hjælp af internettet

Hvis man er i akut nød for at finde en advokat der kan hjælpe, så er den hurtigste løsning at gå på internettet og finde en der. Det er også en god måde til at sortere alle de advokater fra, der ikke har erfaring eller ekspertise på området. Du hopper blot ind på Google og skriver “boligadvokat” eller “boligadvokat + navnet på din by” og så vil du kunne se en oversigt over alle de forskellige boligadvokater i dit nærområde.