Full service advokatkontor I Aarhus og København

Hjem » Full service advokatkontor I Aarhus og København

Advokatbistand kan gøre hele forskellen

Der er et væld af situationer, vi mennesker kan havne i, hvor advokatbistand kan være alfa omega for situationens udfald. Uanset om det har at gøre med vores arbejde eller vores privatliv, er det vigtigt at kende til sine rettigheder i den pågældende problemstilling, så vi får den behandling, vi har krav på. Som helt almindelig borger kan det være meget svært at regne diverse paragraffer ud, og det kan dermed være nemt at overse, hvis vi modtager uretmæssig behandling i forbindelse med de problemstillinger, vi nu måtte være havnet i. Derfor er det i rigtig mange situationer en stor fordel at hyre en advokat, der er ekspert på alle de områder, vi ikke selv har kendskab til. Bistand fra en dygtig advokat kan således gøre hele forskellen i din sag, og forhåbentlig således at den falder ud til din fordel.

Modtag kyndig rådgivning inden for alle væsentlige områder

Hos Holst, Advokater har de stor erfaring inden for advokatbranchen, som de har begået sig i i mange år. Deres 85 medarbejdere hvoraf de 45 er jurister er alle eksperter på deres respektive områder, således at firmaet er rustet til at rådgive dig uanset hvilken problemtik, du befinder dig i. Med et stort kontor i Aarhus og et mindre i København er de godt repræsenteret i landets to største byer. Holst, Advokater er et full service-kontor, der har alle de nødvendige kompetencer, der skal til for at rådgive både store og mindre klienter. De rådgiver både privatpersoner, det private erhvervsliv i ind- og udland samt den offentlige sektor, hvorfor der ikke er den opgave, de ikke er rustet til at varetage. Holst, Advokater er eksperter på hele 19 områder. Dermed er du som kunde sikret en advokat, der ved alt om netop din problemtik.

Har du eller dit firma brug for en kyndig og erfaren advokat, så kan du se meget mere til Holst, Advokater lige her: https://www.holst-law.com/.

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Scroll til toppen