Frisk hjemmet op med nyslebne gulve!

29 marts 2021
Mathias Nielsen

Trænger du til at få frisket hjemmet op?

Er du også blevet træt af at sidde i de samme hjemlige rammer og kigge på de samme omgivelser dag ud og dag ind? Trænger du til at der sker noget nyt? Hvis du bare er en lille smule æstetiker, så vil du sikkert hurtigt se dig træt på dine omgivelser, hvis ikke de forandrer sig med jævne mellemrum. 

Men det kan virke både dyrt, besværligt og lidt unødvendigt at lave store forandringer i hjemmet ofte. Dog er der nogle forandringer, der er gode, fordi de hjælper med at vedligeholde dit hjem, samtidig med at de genopfrisker hjemmets udseende. At slibe trægulvene er én af den type forandringer.

Derfor er trægulve specielle – værdsæt dem og pas på dem!

Er du så heldig at have trægulve i hjemmet, bør du være glad. Træ er nemlig en relativt fin type materiale at bruge til at lave gulve af. I gamle dage var træ stort set det eneste anvendelige materiale til at lave gulve, men i dag findes der en række billige alternativer som oven i købet er robuste og nemme at vedligeholde. Men det du ikke får ved eksempelvis et vinylgulv er den charme og karakter, som et trægulv rummer. Et trægulv kan holde i mange mange år og vil få en smuk patina over tid.

Sådan får du gulvet til at se flot og friskt ud

Har dit trægulv fået lige lovligt meget patina, er det måske tid til at få slebet det. En slibning af overfladen kan få gulvet til at se nærmest nyt ud igen, fordi alle de overfladiske skræmmer bliver fjernet, og en ny glat, fin overflade vil komme til syne i stedet. Hvis du vil have slebet gulvet, bør du kontakte nogle professionelle fagfolk, der har forstand på, hvordan man sliber gulve. Her er Gulvkanonen et godt eksempel. Held og lykke med projektet!