Forkæl din medarbejdere med firmafrugt

Hjem » Forkæl din medarbejdere med firmafrugt

Sundhed, livskvalitet og mindre stress betyder i stigende rigtig meget på de danske arbejdspladser. En måde at efterkomme bedre sundhed og øge dine medarbejderes tilfredshed er at tilbyde lækker firmafrugt hver dag eller på udvalgte dage. 

Gode grunde til at have firmafrugt på arbejdspladsen

Der er mange gode grunde til at forkæle dine medarbejdere lidt ekstra i den travle og stressede hverdag. Så hvorfor ikke gøre det med et sundt og lækker tiltag – nemlig gratis frugt. På den måde kan dine medarbejdere få et lille supplement til deres medbragte mad eller til virksomhedens kantinemad.

Det er en god måde at få lidt ekstra energi på – i stedet for at spise slik eller drikke sodavand hver dag. Hvis dine medarbejdere sidder stille på kontoret, er frugt helt klart den bedste løsning. Det kan især være lækkert med et stykke frugt hen ad eftermiddagen. Det kan nemlig godt være på det tidspunkt, at dine medarbejdere begynder at blive lidt trætte og har brug for en ekstra snack til at holde dem kørende. 

Hvem kan levere firmafrugt til din virksomhed?

Det kan kræve lidt ekstra koordinering, hvis du eller en medarbejder skal ud og hente frisk frugt i supermarkedet hver dag. Så hvorfor ikke vælge at få din firmafrugt leveret af en virksomhed, der har fokus på økologi, frisk frugt, ugens frugt og et simpel koncept, hvor du får leveret frugt lige til døren hver dag. 

Frugtcompagniet.dk tilbyder sådan en ordning med frisk frugt hver dag. Du kan vælge mellem et væld af forskellige frugtkasser alt afhængig af, hvor mange medarbejdere der er i din virksomhed og hvilke slags frugter du ønsker. Der er nemlig både forskellige basiskasser og forskellige stjernekasser. Det er selvfølgelig også muligt at få en fuldstændig skræddersyet frugtaftale hos Frugtcompagniet.dk – her kan du læse meget mere om deres smarte koncept med firmafrugt. 

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Scroll til toppen