Find din nye bogholder online

02 januar 2020
Astrid_Pedersen

Står du som selvstændig erhvervs drivende og mangler assistance til den løbende bogføring af dine bilag? Kunne du godt bruge en hjælpende hånd, når der skal udbetales løn, inddrives tilgodehavende eller udstedes fakturaer? Og drømmer du om i det hele taget at kunne lægge det tunge økonomisk administrative arbejde på hylden og fokusere mere på din virksomheds kerneområder? Så finder du den bedste bogholder i Brande hos InBogføring.

Hvem er InBogføring?

InBogføring er en bogførings virksomhed bestående af grundlægger og merkonom Irma Nielsen og diplom bogholder Maiken Uldahl Nielsen. InBogføring blev i 2013 grundlagt af Irma Nielsen, som har arbejdet som freelance bogholder siden 2008. Fire år senere blev Maiken Uldahl Nielsen ansat, og sammen driver de to kvinder InBogføring til stor tilfredshed for de mange kunder fra fortrinsvis Give, Vejle, Brande og omegn.

Det lille, lokale bogførings selskab udmærker sig derved, at du som kunde får en personlig behandling og en bogførings plan, som er tilpasset til din virksomheds behov. Dette afspejler sig også i prisen – der er ingen one size fits all løsninger hos InBogføring. Er din virksomheds behov for bogføring meget små, betaler du udelukkende for de ydelser, du modtager. Og så kan du løbende tilpasse modellen alt efter dine behov, skulle din virksomhed gå hen og vækste.

Hos InBogføring får du standard bogførings ydelser til en konkurrence dygtig pris uden at du behøver at gå på kompromis med kvaliteten. Irma og Maiken sørger for at tage professionel hånd om din virksomheds økonomi, så du til hver en tid kan præsentere et transparent og balanceret regnskab. Uanset hvilket regnskabs eller løn system, du benytter, vil InBogføring hurtigt kunne sætte sig ind i dine finanser, og samtidig udvikle en løsning, som passer perfekt til dine og til din virksomheds behov.

Du kan læse mere om InBogføring på inbogforing.dk