Find den rette medarbejder til din virksomhed

07 september 2018
Troels Nielsen
image

Vigtigt at ansætte den rette kandidat

Den rette person til den rette position er en kombination, som kan gøre underværker i enhver virksomhed.

Det kan være ren magi, når du finder en kandidat, som opfylder netop de kriterier og forventninger du på forhånd havde stillet til din nye medarbejder. Hvis personen blender ind med det samme, og passer både socialt og fagligt, så er du mere end halvvejs i mål med en succesfuld nyansættelse.

Og det er essentielt at ramme plet første gang, for det kan være en lang og krævende proces at finde den rette person.

Benyt dig af professionel assistance

Der er mange vigtige skridt i rejsen mod at rekruttere den rigtige mand/kvinde, og der er mange brikker som skal passe sammen, før du har en gensidig underskrift på ansættelseskontrakten.

Du skal eksempelvis have defineret, hvilken profil I har behov for. Hvilken personlighed vil passe bedst til jobbet, og hvilke faglige kompetencer er nødvendige, for at kandidaten og I selv får succes med ansættelsen.

Hvordan vurderer og udvælger I de egnede kandidater blandt de mange ansøgninger, I modtager. Det er ikke blot et spørgsmål om at læse ansøgninger. Der skal også testes, hentes referencer og afholdes flere tilbundsgående samtaler.

AbilityHire  – en topprofessionel rekrutteringsvirksomhed

AbilityHire består af personer, som kender hele ansættelsesprocessen fra A-Z, og selv besidder mange års ledelseserfaring på toplederniveau fra erhvervslivet og rekrutteringsbranchen.

Den solide baggrund gør, at AbilityHire er en naturlig rådgiver og sparringspartner for dig og din virksomhed, når I skal hyre en ny medarbejder.

Når I benytter AbilityHire, vil I blive præsenteret for gennemprøvede og skemalagte processer og strategier, som har dokumenteret effekt, når jagten skal sættes ind på den rette medarbejder til netop jeres virksomhed.

Med andre ord er AbilityHire kompetente headhuntere, som sætter en ære i at ramme plet første gang til gavn for dig og dine medarbejdere.

Du kan også benytte AbilityHire, hvis du er ledig og jobsøgende, og søger kompetent sparring for at få karrieren tilbage på rette spor.