Få mere varme ud af dine penge med en varmepumpe luft til vand

10 august 2022
admin

editorial

Skal dit gamle fyr skiftes ud, og har du i den anledning overvejet at vælge en luft til vand varmepumpe i stedet for et nyt fyr? Så læs med her, og få yderligere information om fordelene ved at vælge en varmepumpe.

Højere energieffektivitet giver mere miljø- og klimavenlig varme

Luft til vand varmepumper er op til fem gange mere energieffektive end olieovne. Det betyder, at du får meget mere varme for pengene med en varmepumpe. En varmepumpe er også pålidelig og kræver ikke konstant rengøring eller reparation. Varmepumpen er ikke afhængig af brændstof, men kører på elektricitet.

De miljømæssige fordele ved at bruge en varmepumpe omfatter en reduktion af dit CO2-fodaftryk samt andre skadelige emissioner som f.eks. nitrogenoxider (NOx). En nylig undersøgelse foretaget af det europæiske miljøagentur viste, at hvis alle husstande i Europa udskiftede deres gamle kedel med en ny luft til vand varmepumpe, ville det svare til at tage alle biler af vejen i et år!

varmepumpe luft til vand

Store besparelser med en luft/vand varmepumpe

Ikke alene er det at skifte til en varmepumpe er god for miljøet, og den kan også spare dig penge på dine energiregninger. Den indledende installationsomkostning kan være højere end en ny kedel, men de langsigtede besparelser vil mere end opveje det. Faktisk kan du spare op til 40 % på dine varmeudgifter!

Så hvis du leder efter en måde at reducere dit CO2-fodaftryk på og spare penge på dine energiregninger, så er det oplagt at skifte til en luft til vand varmepumpe.

Hvem kan installere en luft til vand varmepumpe?

Hvis du er interesseret i at installere en luft til vand varmepumpe, skal du finde en kvalificeret installatør. Heldigvis findes der mange virksomheder, der har specialiseret sig i denne type installation.

Det københavnske VVS firma Amalo kan hjælpe dig med at vælge den rette luft til vand varmepumpe.