Få lavet professionelle ansøgninger

Hjem » Få lavet professionelle ansøgninger

Mand, det er SÅ nervepirrende at skulle sammensætte den perfekte ansøgning. Vi mener, du vil jo gerne stå frem som den bedste kandidat blandt de mange ansøgere, ikke sandt?

Men det er bare svært alligevel, for der er ikke to virksomheder derude, som der er ens, og derfor er man nødt til at skræddersy hver eneste ansøgning til det specifikke firma og gøre det, så ikke den mindste sætning er tilfældig.

Samtidig skal det også gøres indbydende og spændende at læse din ansøgning – sammen med dit CV, anbefalinger og tidligere værker – hvilket måske kræver nogle grafiske evner, for selvom du ikke skal være lemfældig med din ansøgning, så skal du også nemt skille dig ud, så du hurtigt kan blive bemærket blandt alle de andre ansøgere. 

Og du vil jo gerne fremstå professionel og seriøs med din ansøgning, men det er jo en ærlig sag, hvis man ikke er den bedste til det grammatiske eller ejer de vildeste grafiske evner, men hvad gør man så?

Det smarte er faktisk at få sparring på det område, og det er slet ikke at betragte som snyd eller svindel. En atlet har jo også brug for en træner, der har været igennem samme mølle før og ved, hvad der virker på et specifikt område.

Derfor trækker vi lige www.letmimer.com ind i manegen, så du kan få konstrueret den ansøgning, der nok skal gøre dig positivt bemærket og sende dig ind til jobsamtale – og videre.

Men Letmimer.com kan også så meget andet end at skrive ansøgninger, da de også specialiserer sig i at oprette CV, hjælpe med legatansøgninger og mere til.

Det kan også være, du som erhvervsdrivende vil have hjælp til at oprette stillingsannoncer, så de rette ansøgere melder sig til, eller PR-materiale, så I brander jer korrekt.

Som du kan høre er der mange former for hjælp at hente hos dem, om man så er firma eller privat – udnyt det!

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Scroll til toppen