Få hjælp til at finde det rette PTFE tape

Hjem » Få hjælp til at finde det rette PTFE tape

Når man skal indkøbe materialer, hvad end det er som VVS-mand, smed eller andet, så er det utrolig vigtigt, at man får købt det rette. Det gælder især også, hvis man skal købe PTFE tape. Her er det om noget vigtigt, da tapens funktion eller ikke kommer fuldt til rette. Med det rette “match” menes der, at tapen også er den rette til de materialer, som den skal bruges på. Der kan nemlig være forskel på de krav, som stilles til tapen alt efter, hvad den skal kunne holde til. 

PTFE tape er en glimrende tape, når man ønsker hjælp til at varmeforsegle et område. Det kan være, når der skal svejses, eller hvis overflader bliver udsat for høje temperaturer, og som efterfølgende skal køles ned igen. Hvis man forestiller sig, at man bruger PTFE tape til et plastikområde, så er det en glimrende måde at undgå, at plastikken bliver ødelagt i det område, hvor tapen bruges. Det kræver dog også, at man finder den rette tapen. Noget er nemlig mere velegnet til silikoneoverflader, andre til metaller og noget tredje til plastik. 

Få professionel vejledning til købe af PTFE tape

For at være sikker på, at du køber det rette PTFE tape ind, så kan du med fordel kontakte et firma som Jørgen Bork Electronic. Her vil du nemlig opleve intet mindre end 25 års erfaring i branchen. Det betyder også, at du kan forvente professionel hjælp og vejledning, når du ønsker deres hjælp til de materialer, som du skal indkøbe. Her kan du også høre mere omkring, hvordan du bruger tapen bedst muligt, så dens funktion kommer til sin rette. Hvis du ønsker at få mere viden omkring brug af PTFE tape, og hvilken type du skal købe, så kan du også læse mere på deres hjemmeside for at finde flere svar. 

 

 

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Scroll til toppen