Få hjælp til app-udvikling

29 august 2018
Anders Lundtang Hansen
image

Vil du også ride med på bølgen ved at få lavet din egen super-personlige app, der kan være til gavn for dig selv og andre?

Det at udvikle en app lægger sig fint i forlængelse, og for den sags skyld i krydsningsfeltet mellem, at mange mennesker nu om dage gerne vil være selvstændige og deres egne chefer, og så er det at lave apps på sin vis stadig lidt som det Vilde Vesten eller de uopdagede territorier på verdenskortet før i tiden:

Vi ved ikke helt, hvad vi går ind til, men det er spændende, og hvis vi gør det rigtigt, kan det blive en stor succes.

Rigtig mange mennesker udvikler dog en app ud fra en passion eller idé om, at de kan skabe en forandring på smartphone-brugen eller slet og ret udfylde et behov, som andre mennesker måske – måske ikke – vidste, de havde behov for at få opfyldt.

Som app-udvikler er man således lige dele motiveret af at skabe en forandring og se den ske, og så vil man gerne være sin egen chef. Men der er som bekendt lang vej fra idé til produkt.

Alene det at skabe og vedligeholde et firma er en artikel værd i sig selv, men det må blive et andet indlæg.

Vi vil hellere fokusere på aspektet, at du som idéudvikler gerne vil gå fra idé til skitse og færdigt produkt, men vi tør således også godt gætte på, at hvis det er første gang, du kaster dig ud i et projekt med at skabe en app, så er du nok på relativ bar bund.

Der er dog ingen grund til at opgive på forhånd, for du er ikke den første, der har udviklet en app første gang – og fået hjælp til det. Vi vil foreslå dig, at du benytter assistance hos Techtify.dk, som kan hjælpe dig hele vejen fra idé til færdigudviklet app, så de altid har sparringspartnere ved hånden, der har din idé som fokuspunkt.