Et vagtselskab skal man VIRKELIG vælge med omtanke

21 august 2020
Anders Lundtang Hansen

Selvfølgelig skal man aldrig vælge noget lemfældigt, om det så er en stor beslutning eller en mindre en i livet, for hvis man ved, at den vil have konsekvenser for en, så vil den sende ringe i vandet på godt og nogle gange ondt.

De små beslutninger kan jo også føre store forandringer med sig, som man ikke havde set komme, fordi tingene eskalerer og ryger helt ud af proportioner – selv et fravalg er jo også et valg.

Tag så sådan en vigtig beslutning som, at du skal have valgt dig et vagtselskab i Nordsjælland til at holde øje med for eksempel dit firma, mens der er lukket, fordi der kan være uerstattelige sager derinde, som man helst ikke frarøves, hvis det hedder sig i lokalmiljøet, at dyre genstande befinder sig inde bag de vægge.

En svag sjæl kan jo ende med at gøre forsøget og forsøge at røve stedet, fordi man måske netop finder ud af, at der ikke er nogen overvågning eller bevogtning på stedet, og den slags er altid bedst at have mennesker og nogle gange hunde til at stå for, for mekanik er sjældent nok og kan ikke bruge intuition og lave en logisk slutning eller tage handling andet end, hvad den er programmeret til.

Man siger også, at man ikke skal sætte ulven til at vogte fårene, så derfor bør man virkelig vælge sådan et vagtselskab med omhu, for hvis man vælger det dårlige eller måske et, der under påskud af at være et vagtselskab bare vil ind bag dit firmas vægge for at stjæle fra dig, så er du på den.

Derfor skal du virkelig lave din research, når du skal tage beslutningen om, hvilket vagtselskab du vælger.

Du kan altid vælge om senere, men der kan det måske være for sent for dig.