Et spørgsmål om kvalificeret arbejdskraft

Hjem » Et spørgsmål om kvalificeret arbejdskraft

I mange moderne samfund taler man om høj- og lavkonjunkturer i økonomiske sammenhænge, som er med til at definere, hvordan situationen er i velstanden og levestandarden – sådan groft fortalt defineret.

Når det går godt, er der højkonjunktur: folk bruger penge, investerer og har det godt.

Under lavkonjunkturer sparer folk pengene sammen og er lidt forsigtige med, hvad de bruger dem til.

Det er nogle af de ting, der definerer op- og nedgange i samfundet, men en anden ting er også, om der er høj eller lav ledighed i samfundet, altså om folk er aktiveret i arbejde eller ej. Er det arbejdsgiver- eller arbejdstager-tider?

Hvis en arbejdsgiver er heldig, kan den person vælge og vrage mellem alle de mulige kandidater og – formentlig – mange ansøgninger, der vælter ind, men det er desværre også tit, men ikke begrænset ved, kendetegnet på en lavkonjunktur i samfundet, da mange folk søger arbejde.

Forskellen bliver så også, når der er tale om højkonjunktur, at det kan blive svært for en arbejdsgiver at finde kvalificeret arbejdskraft, det vil sige arbejdskraft via nogle potentielle medarbejdere, der har en uddannelse, erfaring og kapacitet til at løfte de ønskede opgaver.

Arbejdsgiveren ønsker opgaven udført af den bedst kvalificeret kandidat, og igen vil kandidaten gerne lave et stykke arbejde, der stemmer overens med vedkommendes kvalifikationer, så personen får afprøvet sin erfaring og samtidig bliver udfordret efter evne.

Hvis der dog bare fandtes en database, et forum eller en platform, hvor en arbejdsgiver kunne søge efter den mest egnede arbejdskraft til ens specifikke opgave(r), der skulle klares over længere eller kortere tid.

Men ved du hvad, det findes der faktisk, og den bedste af slagsen faktisk. Stedet hedder workxpress.

Systemet fungerer sindssygt enkelt ved, at man opretter en opgave, får tilsendt forskellige tilbud, som man kan vælge og vrage mellem, og så accepterer man det endelig tilbud, man som arbejdsgiver føler, passer bedst til en.

Platformen er findelt efter forskellige arbejdsformer og er umanerligt nemt at tilgå – god fornøjelse!

 

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Scroll til toppen