Du – ja, dig! – skal bruge et videokursus!

Hjem » Du – ja, dig! – skal bruge et videokursus!

Overskriften til denne artikel skal ikke lyde nedladende, for der er bestemt to grupper af mennesker, der ikke har behov for et videokursus:

1) De professionelle TV- og videofolk, der selv holder sig opdaterede.

2) Firmaejere, privatpersoner og lignende, der er ligeglade med deres brand, og hvordan det bliver kommunikeret udadtil.

Så overskriften var mest ment som et blikfang, da en del mennesker tror, at fordi der er et kamera installeret i deres telefon, så ejer de også evner som de store mester-instruktører fra Hollywood.

Sådan hænger verden imidlertid sjældent sammen, og naturtalenter hænger ikke på træerne. Den slags kræves øvelse og atter øvelse.

Nu er du måske blevet provokeret en del af både overskriften og postulatet med, at du er ligeglad med dit brand, men igen er det en finte for at holde dig fanget, for hvis du ejet et firma eller i dig selv er en officiel persona, der kommunikerer udadtil og vil ramme din målgruppe, vil du jo selvfølgelig gerne præsentere dit brand bedst muligt.

Og i denne verden med alverdens kameratelefoner er det oplagt, at man udnytter dette middel, da et visuelt aspekt er et af de bedste kommunikative midler.

Men lad mig spørge, om du kender til og har styr på følgende:  

– Lyssætning?
– Lydkilder?
– Budskab?
– Storytelling?
– Efterbehandling?

Det er sådan set bare nogle af de nedslagspunkter, der kan være relevante i forbindelse med at skabe og producere videoer, som seerne gider kigge på helt til enden.

Det er jo netop kun blevet en fordel, at man lige kan hive telefonen frem, optage lidt video og så dele det med resten af verden.

Men hvad med at gøre det ordentligt og i den forbindelse gøre det med fænomenale www.videokursus.com?

Her lærer du – blandt mange ting – hvordan du skaber de bedste videoer med mobiltelefonen, så dit budskab bliver forstået og modtaget af modtageren.

Kom i gang med det samme!

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Scroll til toppen