Derfor skal du benytte dig af et kvalitetssikringssystem

29 juni 2022
Silje_Marketingtime

editorial

Er du i håndværker-faget, og benytter du dig endnu ikke af et kvalitetssikringssystem? Så er der alle gode grunde til, at du undersøger dine muligheder og kommer godt i gang. Det kræver selvfølgelig en nærmere forklaring, som du får herunder. 

Derfor skal du benytte dig af et kvalitetssikringssystem

Det bliver nemmere at dokumentere dit arbejde 

Når du vælger at betale og bruge et kvalitetssikringssystem, så bliver det endnu nemmere at dokumentere dit arbejde overfor dine kunder. Og det er naturligvis et stort plus. Det kan nemlig også give dine kunder endnu mere ro i maven omkring det arbejde, du er ved at udføre for dem.

Med et system kan du nemt lave diverse rapporter med både billeder, tekst og andet relevant, som du kan sende til din kunde. Og det kommer også kun til at sætte dig i et endnu bedre lys – for hvem vil som kunde ikke gerne have en finger på pulsen ift., hvordan ens projekt skrider frem?

kvalitetssikringssystem

Alle relevante filer kan samles ét sted 

Du skal også bruge et kvalitetssikringssystem, da du kan samle alle relevante filer ét sted. Du skal derfor også se frem til, at alle vigtige datablade, tegninger m.m. kan uploades her.

Alle medarbejdere kan tilgå systemet 

Hvis ikke du allerede var klar over det, så kan du og dine medarbejdere alle tilgå det system, I får. Det gør det også endnu nemmere for alle parter på en opgave at se, hvad der er lavet, hvad der mangler m.m. 

Der findes systemer som er målrettet håndværkere 

Du skal også vide, at der findes kvalitetssikringssystemer, som er målrettet håndværkere. Og det er en stor bonus, hvis du vil i gang med at bruge det på din arbejdsplads. For så er der formentlig også taget højde for de mange ting, som I løbende skal dokumentere under diverse byggeprojekter.