Derfor bør du bruge et system til tidsregistrering

Hjem » Derfor bør du bruge et system til tidsregistrering

Hvis du til daglig sidder i en virksomhed med flere ansatte, så ved du måske også, hvordan der kan være behov for at registrere den tid, som de ansatte arbejder. På den måde har man en finger på pulsen ift. hvornår de er mødt på arbejdet, hvor lang tid de har arbejdet, og om der evt. måtte være overarbejde eller afspadsering. Men hvordan kan man effektivt og smart holde styr på de mange timer, som skal registreres hver dag, uge, måned og år? 

Heldigvis findes der mange forskellige firmaer, som arbejder med at gøre hverdagen nemmere for dine ansatte og din virksomhed. 

Fordele ved at investere i et system til tidsregistrering

Når det kommer til tidsregistrering, så er der er hav af forskellige måder, der kan foregå på. Efterhånden så er der dog kommet mange smarte systemer til. Der er udviklet elektronisk tidsregistrering, som kan bruges med fingeraftryk eller f.eks. ID-kort. Der findes også systemer, hvor der er intranet stemplinger og mobilstemplinger. 

Fælles for mange at disse løsninger er, at det er en simpel og smart måde at overvåge de mange timer, som medarbejderne arbejder. I mange brancher kan det gøre arbejdsugen nemmere. Samtidig så er det også en nødvendighed for mange af de virksomheder, som har timelønnede ansatte, da det også skal være muligt at registrere de præcise timer, de har arbejdet, for at lønnen passer derefter. Derudover kan det også være nødvendigt at måle medarbejderes tid for at se, hvad man tjener på den enkelte medarbejder. 

Når man investerer i digital tidsregistrering, så medfølger der ofte også smarte systemer, hvor man kan administrere orlov, ferie, afspadsering med mere. Der kan derfor blive god styring med de forskellige aktiviteter, som ansatte kan have. 

Hvis du er i overvejelse omkring et nyt og smart system til tidsregistrering, så kan ANCA tilbyde en række forskellige løsninger, der kan give dig mere styring med tiden i din virksomhed. 

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Scroll til toppen