Den bedste form for dokumenthåndtering

Hjem » Den bedste form for dokumenthåndtering

Åh, hvor var det lige, man lagde det vigtige dokument til præsentationen?

Eller hvor var det nu, jeg havde gemt den brief fra sidste møde?

Og – måske den værste i sidste ende – hvor placerede jeg den huskeseddel fra min kone angående de ting, som jeg virkelig skulle huske at købe med hjem fra arbejde?

De ovenstående situationer er nok nogle, som de fleste af os har prøvet at stå i flere gange eller i hvert fald nogle lignende: Vi kan aldrig huske, hvor vi lagde de relevante dokumenter, præsentations-papirer og vigtige notater.

Og det på trods af, at vi mennesker mente, at det ville blive nemmere, når tingene blev digitaliseret. Det blev bestemt meget nemmere i forhold til den fysiske mængde, man blandt andet havde ens dokumenter i. Nu snakker man ikke længere om flere kilo af ringbind, man bladrer igennem, men rettere, at man søger blandt flere gigabytes, ja, ofte terabytes, i vores digitale mapper for at finde frem til dér, hvor vi har tingene samlet.

Problemet er bare, at vi mennesker også rodder virtuelt, som vi har tendens til at gøre det i det virkelige liv, og selvom der findes mange huskeregler til, hvordan men nemmest danner et system over ens online håndtering af mapper og dokumenter, så er sandheden, at ikke to mennesker sorterer og kategoriserer papirer og lignende online på to ens måder.

Derfor skal det gøres individuelt, og der kommer Pocium ind i billedet, for her får du dokumenthåndtering på lige dén måde, som du ønsker det, hvor du selv kan designe din måde til at have dine virtuelle dokumenter håndteret i dine egne sindrige systemer, som passer til din måde at have orden – eller kaotiske orden – i dit liv.

Hvis du følger ovenstående link, kan du for fremtiden undgå uheldige situationer ved at stå og mangle vigtige dokumenter, da de bliver samlet ét sted, som du personligt kan holde styr på og aldrig behøver bekymre dig om igen.

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Scroll til toppen