Boblekuverter til sikker forsendelse

26 oktober 2020
Maria Laugesen

Sender du smykker eller mindre brugsgenstande, som nemt kan gå i stykker under forsendelsen? Eller forhandler du måske elektronik og vil sikre dig, at der ikke kommer skader på varerne i løbet af leveringen? Så kan boblekuverter være en helt oplagt løsning. Her får du nemlig en kuvert, der er foret med plast med luftbobler. Det giver en god støddæmpning, såfremt kuverten bliver kastet eller komprimeret, ligesom produkterne kan lægges godt i spænd, så de ikke bevæger sig rundt i kuverten.

Af den grund er de oplagte at anvende, når du sender varer, der nemt kan gå i stykker. Det gælder selvfølgelig for virksomheder og butikker, men også for private, der vil sende nemt og sikkert til andre.

Billig forsendelse med boblekuverter

En anden stor fordel ved boblekuverter er den lave vægt. Da foringen består af luftbobler og plast er vægten meget lav i forhold til kvalitet og brudstyrke, og det giver en stor prismæssig fordel. Her får du nemlig muligheden for at sende som maxibrev med PostNord, ligesom du ofte kan komme ned på en lavere fragtomkostning på grund af den lave vægt.

Det er derfor helt oplagt til dig, der sender mange mindre forsendelser, og som derfor ønsker at reducere fragtomkostningerne.

Du kan vælge boblekuverter i mange forskellige størrelser, afhængig af hvad der passer til dig og dit produktsortiment. Du har også mulighed for at vælge mellem forskellige typer afhængig af dine ønsker og behov. 

For eksempel kan du vælge miljøvenlige boblekuverter, hvis du ønsker at skåne miljøet og få et mere grønt brand. Eller du kan vælge boblekuverter belagt med en plastikoverflade i en valgfri farve, så den får et mere eksklusivt look. Sidstnævnte er en virkelig god mulighed, hvis kuverten eksempelvis skal passe til virksomhedens logo, eller hvis en flot indpakning er en vigtig del af jeres brand.