Betonelementer i den bedste kvalitet

Hjem » Betonelementer i den bedste kvalitet

Få et godt, billigt og pænt byggeri

Præfabrikerede betonelementer er i dag blevet standard for etagebyggeri i Danmark. Dette skyldes, at disse elementer er en både nem og billig måde til at sikre et godt byggeri. Et byggeri der passer helt perfekt til den enkelte bygherres aktuelle behov. I en by som København hvor byggeriet af nye boliger vælter frem, er det en kæmpe fordel, at bygherren kan nøjes med at rejse nye bygninger med betonelementer fremfor at skulle have en murer til at mure bygningen op fra grunden. Et byggeri med betonelementer har også den fordel, at det kræver færre tiltag for at overholde brandkrav og lydkrav. Førhen havde beton et lidt dårligt ry som et materiale, der blev brugt til boligblokke i de områder, vi i dag typisk kalder for ghettoer. Men sådan er det heldigvis ikke længere. Bygherrerne har for længst fundet ud af at klæbe et pænt lag sten uden på betonen, så det færdige byggeri også bliver pænt at se på. Dermed undgår man det rå look, der for nogens vedkommende er symbolet på slum og utryghed.

Betonelementer af enhver slags

Hos Præfa Betonelement A/S leverer vi betonelementer, der er bygget af fagligt kompetente medarbejdere. Det betyder, at vi kan levere alt inden for beton. Både helvægselementer i lettere klinkebeton og beton som facadeelementer, sandwichelementer eller dækelementer. Det afhænger helt af, hvilket byggeri der er tale om.

Kvalitet fra vores egne fabrikker

I over 40 år har Præfa Betonelement leveret gode solide betonelementer til dansk byggeri fra egne fabrikker. Vores betonelementer finder du i både bolig-, institutions-, og erhvervsbyggeri af enhver slags. Vi har for længst sikret os et virkeligt godt ry i branchen, der har betydet, at vi flere gange har kunnet udbygge vores virksomhed. Det er for eksempel sket med oprettelsen af nye betonelementfabrikker i Polen og Tyskland. Ved at have egne fabrikker sikrer vi os, at de betonelementer der kommer ud til kunden altid er af den absolut bedste kvalitet.

Få byggeri der kan holde i mange år

Beton er i dag verdens mest anvendte byggemateriale. Det er både ekstremt solidt og meget effektivt til at bygge med. Især ved etagebyggeri er betonelementer helt uundværlige. Leverer man, som vi gør hos Præfa Betonelement, betonelementer i den bedste kvalitet, sikrer de nemlig et byggeri, der kan stå i mange år fremover. Så står du og skal have opført et hvilket som helst form for byggeri, så er Præfa Betonelement det rette sted at henvende sig. Vi har igennem årene leveret betonelementer til byggeri i størrelser lige fra 100 til 5.000 kvadratmeter, men vi har også leveret erhvervs- og institutionsbyggerier på helt op til 15.000 kvadratmeter.

Læs mere om, hvordan Præfa Betonelement leverer betonelementer til dit næste byggeri på http://praefa.dk/

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Scroll til toppen