Bestil reparation af industritage

Hjem » Bestil reparation af industritage

Vi fortjener alle at have et tag over hovedet. Hvis der ikke var noget tag på vores bosted, ville de fire vægge, der holdt huset oppe, jo ikke være en døjt værd. Med det in mente er det naturligvis også vigtigt, at det tag er ordentligt. Og det gælder ikke kun for stedet, hvor vi sover, spiser og ser tv.

Hvis du bor på landet, kender man nok fordommen om gamle støvede stalde og haller, som er fyldt med spindelvæv og rustne industriredskaber. Her kan kulden udefra frit pifte ind ad huller i taget, og varmen er umulig at holde på, på grund af den manglende isolering.

Som med alle dele af sit landbrug er det vigtigt at renovere sit industritag løbende.

Lad de professionelle klare taglægning af industritage

Man kunne måske tænke, at renoveringen af industritage sagtens kunne være en opgave for én selv. Arbejder man på landet, er man trods alt vant til at få skidt under neglene og sved på panden så at sige. Men taget er som sagt brikken, der holder resten af bygningen sammen. Og ved en industribygning er det naturligvis af største vigtighed, at industritaget ikke krænger sammen eller lade vand fosse ind. Det kan med andre ord betale sig, at få professionelle til at tage et kig på ens Industritage, få en vurdering og eventuelt en renovering.  

Baagø Knudsen klarer altid opgaven

Skulle man bo i eller omkring Sønderborg er det åbenlyse valg landbrugs taglæggerne Baagø Knudsen. Den lille virksomhed har renoveret industritage siden 2009 og har derfor stor erfaring med processen, hvad end der er tale om taglægning af tage til haller, stalde eller industrilokale.

Med sine 2 til 3 arbejdere har virksomheden sikret et højt kvalitetsniveau ved at samle sig en enorm erfaring fra deres mange arbejdsopgaver.

Og her er ikke tale om et stort, landsdækkende håndværkerfirma, hvor det kan betale sig at slække med detaljerne, overskride tidsplaner og ignorere kunden.

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Scroll til toppen