Afhold selskaber og kurser på Hotel Egeskoven

Hjem » Afhold selskaber og kurser på Hotel Egeskoven

Nær Viborg ligger Hotel Egeskoven i nogle af landets mest idylliske omgivelser. Hotellet er omringet af den vilde natur og du og dine gæster kan derfor nyde godt af skovens ro og fredelighed, langt fra storbyernes larm og bilos.

Hotellet åbnede i slutningen af 2018 og er derfor nyrenoveret for at du og dine eventuelle gæster kan få et luksusophold. Hotellet er indrettet med en blanding af nye møbler og tapeter, men har også ældre og mere antikke møbler på værelserne, hvilket kun understøtter det ægte hotelophold med roen og freden som centerpunkt.

Hold din næste fest eller begivenhedsrige dage på Hotel Egeskoven

Leder du efter et sted, hvor du kan fejre dig selv eller din familie, skal du kigge nærmere på Hotel Egeskoven som du finder på dette link https://www.hotelegeskoven.dk/selskaber-kurser. Stedet er ideelt til brug ved fødselsdage, barnedåb, bryllupper samt alle andre mærkedage du kan drømme om.

Ved at booke Hotel Egeskoven til din næste store fest er du sikret nogle lækre selskabslokaler og dine gæster kan samtidig gøre brug af hotellets mange værelser, der fås som både dobbelt- og familieværelser. Hotellet har også nogle smukke udendørs arealer, der passer perfekt til en udendørs vielse eller andet I kunne tænke jer.

Medarbejderkurser kan nu bookes på Hotel Egeskoven

Mange virksomheder er begyndt at bruge deres nærområde i forbindelse med medarbejderpleje og afholdelse af kurser i virksomheden. Nu har I som virksomhed også mulighed for at afholde forskellige kurser, teambuilding eller blot fejre medarbejderne på Hotel Egeskoven.

Hotellet drives af Pia Kjærsgaard og Per Gamborg, der altid er venlige og imødekommende og bare går og glæder sig til at slå dørene op for dig og dine gæster. Det er altid muligt at møde op til kaffe- og kagedag hver den første søndag i måneden , så er det nemmere at vurdere om stedet er det rigtige match. 

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Scroll til toppen