3D metal printning: Derfor skal du vælge et dansk firma

Hjem » 3D metal printning: Derfor skal du vælge et dansk firma

Skal man på den ene eller anden måde have udført en tandopgave, som involverer 3D metal printning, kan det være fristende at sende opgaven ud af landet. Men hvorfor egentligt gøre det, når man i stedet kan få 3D metalprintning fra et dansk firma? Læs her om alle fordelene ved at få foretaget 3D meter printning i Danmark af et dansk firma. 

Få foretaget 3D metal printning i god dansk kvalitet

Første grund til at det er en god idé at få foretaget 3D metal printning herhjemme i Danmark af et dansk firma, er selvfølgelig at man på denne måde får udført opgaven i god, dansk kvalitet. Når man vælger en dansk producent af sin tandopgave så som Solo-Tech, er man sikker på at kvaliteten er i orden, og at det færdige produkt vil kunne holde i mange år.

Udnyt de mange års erfaring hos den danske dentalbranche

Danmarks dentalbranche har mange år bag sig, og denne erfaring kan man få god gavn af ved at vælge en dansk producent. Vælger man at få produceret eksempelvis proteser, implantater eller broer af en dansk producent, er man med til at støtte op om de mange års erfaring, som den danske dentalbranche besidder. Samtidig er man sikker på at modtage et stykke gennemtænkt og veludført færdigt produkt. 

Få et produkt med den nyeste teknologi

Den danske dentalbranche har fingeren på pulsen når det kommer til tandopgaver. Uanset om det er en protese eller en mindre opgave der skal udføres, kan den danske dentalbranche tilbyde den nyeste teknologi i din behandling. Lige fra de bedste og mest naturtro materialer til den mest bekvemmelige udførelse, kan du se frem til ved at lade din tandopgave blive udført af et dygtigt og erfarent dansk firma. Du er garanteret tilfredshed og glæde for dine nye tænder ved at benytte et dansk firma!

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Scroll til toppen