Dette kan du arrangere i kursuslokaler og konferencecenter

Hjem » Dette kan du arrangere i kursuslokaler og konferencecenter

Umiddelbart burde det jo give sig selv, hvad man kan give sig til at lave i blandt andet et kursuslokale i et konferencecenter, men kan vi ikke også godt blive enige om noget, bare ordene i sig selv – kursuslokale og konferencecenter – de lyder da så tørre og kedelige.

Det emmer bare at noget, hvor slipsefolk er samlet for at øve sig på nogle nye buzzwords, som deres HR-leder har fundet på, skulle være det nye sort, mens det vildeste, de foretager sig i den periode, så er at få et enkelt glad champagne på den sidste dag af kurset, hvis det varer over flere dage eller bare er op til en weekend, og blive en time længere oppe, fordi der ikke er børn at putte.

Gab, bare beskrivelsen i sig selv, og man er næsten ved at snorke sig selv ihjel.

Men man glemmer, at disse ord “kursuslokaler” og “konferencecenter” bare er udtryk for noget, som man selv kan være med til at forme, og man behøver sådan set slet ikke tage udgangspunkt i de ord, der gemmer sig i udtrykkene alene.

Du behøver ikke have gang i et kursus over nogle timer, en dag eller flere dage over en periode eller for den sags skyld en konference, så du kan benytte dig af disse lokaler.

Hvis de lejes ud, du kan lægge depositum og aflevere dem, som du modtog dem uden skader eller anden uvorenheder, så kan du i teorien gøre med dem, hvad du har lyst til.

Skal der ligefrem holdes en firmafest, så gør din virksomhed da det!

Vil familien samles om en større, rund begivenhed i de lokaler, så afhold da dette!

Er I en forening, der gerne vil holde en støttekoncert, så er det da helt muligt, at dette også kan lade sig gøre!

De bedste lokaler til den slags finder du/I forresten hos https://www.sandbjerg.dk/da/m%C3%B8de-konference

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Scroll til toppen