Den eksemplariske rekruttering

26 september 2018
Anders Lundtang Hansen
image

Vi tror på, at alle chefer over én kam kan blive enige om, at virksomhedens kæde kun er så stærk som den svageste medarbejder, hvor det i enhver virksomhed handler om at have de bedste, mest egnede og stærkest engagerede medarbejdere tilknyttet ens virksomhed eller være ansat i.

Men når man står med en ledig skrivebords-plads med tilhørende jobstilling, en nyoprettet arbejdsposition, der skal udforskes for første gang og søsættes korrekt, så virksomheden er fremskridts-sikret, eller en medarbejder ganske enkelt er blevet afskediget, så denne plads skal erstattes, så kan det være svært at finde de rette medarbejdere.

Måske laver man som virksomhed et jobopslag, hvor der så lander flere hundrede ansøgninger, og selvom den rette kandidat måske befinder sig et sted i bunken af skrevne ansøgninger, kan man risikere, at den gode ansøgning drukner i mængden.

Det kan også tænkes, at den rette medarbejder allerede har et job i en anden virksomhed, men ville trives meget bedre hos jer, blive udfordret og få en bedre løn, uden vedkommende selv er klar over det.

Den helt gode rekrutteringsproces kan tage lang tid, også selvom man har afsat kræfter til dette fra personaleafdelingens side eller via en personlig udvælgelse fra chefen selv. Hvis bare der fandtes et sted, der var skræddersyet til at udføre den eksemplariske rekrutteringsproces.

Det sted findes heldigvis, og stedet hedder Statum.

Her har du at gøre med et firma, der har specialiseret sig i at finde frem til den mest egnede medarbejder, hvor de som det første forventningsafstemmer med dig som chef, og så påbegynder de den egentlige rekrutteringsproces, hvilket måske kan betyde en decideret headhunting af potentielle nye kollegaer.

Og bare rolig, ingen beslutning bliver foretaget over hovedet på din virksomhed. I er med under hele processen fra efterlysning til jobsamtale og eventuel ansættelse.

Det er Statums eksistensberettigelse, og de udfører deres arbejde nidkært – så dit kan blive udført ligeledes med de rette arbejdskræfter.